AccessoiresJDB service is totaalleverancier voor de car- en truckwasindustrie. Wij gaan dus veel verder dan het leveren en installeren van een machine. Voor alles wat uw productiviteit en wasresultaten ten goede komt kunt u bij JDB service terecht. Met onderstaande asseccoires van JDB service kunt u uw klanten een totaalpakket aanbieden. Dit is een uitgelezen kans om uw omzet een extra impuls te geven. 

Hieronder volgt een kleine greep uit ons totale programma. 

JDB service levert enkele en dubbele zelfbedieningsstofzuigers waarmee het interieur van de auto moeiteloos kan worden gereinigd. 
Overige accessoires - mattenkloppers - compressoren - HD-pompen - doseersystemen - borstels, spuitlansen e.d. 

JDB service levert en monteerd alle merken wasstraten, roll overs en DHZ wasboxen (Autec, Belanger, Ryko, Hanna, Sonnys etc etc) 

Osmose-installatie Vlekvrije opdroging voor een nog beter wasresultaat! 

Het proces van omgekeerde osmose wordt onder andere gebruikt om opgeloste vaste stoffen, organische stoffen, virussen en bacterien van het water te scheiden. Het proces wordt "omgekeerd" genoemd, omdat er druk nodig is om het water geforceerd door het filter te laten gaan, de onzuiverheden achterlatend. Wanneer een voertuig na het wassen wordt afgespoeld met osmose-water droogt deze vlekvrij op. Dus geen hinderlijke kalkvlekken meer en afzemen is overbodig. 

Ontkalking installatie In gebieden waar sprake is van hard (kalkhoudend) water is een ontkalking installatie onontbeerlijk. 

De hardheid van water wordt veroorzaakt door bepaalde daarin onopgeloste zouten. Dit zijn met name Calcium, Magnesium en Waterstofcarbonaat. In normaal spraakgebruik heeft men het over "kalk" in het water. Deze kalk geeft kalkaanslag aan leidingen en apparatuur. Voor het behoud van de installatie is een ontkalking installatie een must. Daarbij komt dat zacht